Официалното откриване на новия пловдивски площад Театрален ще бъде днес, 27

...
</TD
>Официалното откриване на новия пловдивски площад Театрален ще бъде днес, 27
Коментари Харесай

Днес е важен ден за Пловдив

Официалното разкриване на новия пловдивски площад " Театрален " ще бъде през днешния ден, 27 март, предава Plovdiv24.bg .



Празникът ще стартира още в 12,00 часа в двора на театъра, където ще се съберат  сътрудници от всички артистични институции в града и ще стартират своето шествие по основната улица на Пловдив.

Финалната точка ще бъде площадът сред улиците " Лейди Странгфорд “, " Цариброд “ и " Ангел Букурещлиев “, където в 13:00 ч. ще бъде наречен като площад " Театрален “.

Целта е бъде обозначено пространството, където се е намирал Международен спектакъл " Люксембург “ и където се е основала първата професионална театрална натрупа в България.

Празникът ще продължи и вечерта със спектаклите " Едип и пророците “ и " Ръкомахане в Спокàн “, а в дните на 25-ти, 26-ти и 27-ми билетите закупени за тях от касата на театъра ще са на празнична цена от 15 лева

От 21,00 часа ще бъде дълго чаканото разкриване на ресторант “ТеатъРа " от 21.00 още веднъж в двора на театъра, където ще можете да опитате авторски коктейли отдадени на спектакли от репертоара на Драматичен театър-Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР